καλώς ήλθατε στην

PCN Greece

Υπερήφανοι για την παρουσία μας εδώ και 20  χρόνια ως μία
από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στους τομείς της τεχνολογίας, της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και την τεχνική υποστήριξη.

TECHNICAL

COMMERCIAL

CONSULTING

Η εταιρεία μας

Η PCN Greece ιδρύθηκε το 2001 και στην αγορά έχει καταξιωθεί για την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της, των επιλεγμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των πελατών της.
Διακρίνεται ιδιαίτερα για την υπευθυνότητα και την συνέπεια των ανθρώπων που την αποτελούν. Ο ολοκληρωμένος οικονομοτεχνικός σχεδιασμός και οι αποτελεσματικές λύσεις που προτείνει στους πελάτες της, την καθιστούν αδιαμφισβήτητα ανταγωνιστική στην αγορά.
Είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Ελληνοαμερικάνικου και του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου και είναι κάτοχος πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001:2000 για την ποιότητα των συστημάτων και υπηρεσιών της.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας πάντα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ανθρώπινο δυναμικό που μπορούν να εγγυηθούν το άριστο των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Human Resources

Η εταιρεία μας, από χρόνια εφαρμόζει ένα απλό σκεπτικό.
Προσλαμβάνει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό και του δίνει τη δυνατότητα να διακριθεί με τις ικανότητές του, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας. Αυτή τη στιγμή, απασχολεί περισσότερους από 30 εξειδικευμένους συνεργάτες, που είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων, ανώτερων σχολών και εξειδικευμένων τεχνικών σχολών.

Έλα κι εσύ στην ομάδα της PGN Greece